Tuğrul Bey Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim öğretim sürecini mevzuata uygun ve teknolojik imkânlardan azami derecede faydalanarak sürdürmek, öğrencilerimizi yüksek öğrenime ve hayata hazırlamak; topluma ortak bir genel kültüre sahip, insan haklarına saygılı, çok yönlü, duyarlı ve sorumluluklarının farkında olan bireyler kazandırmaktır.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK 4006 E TWİNİNG

WEB - https://tugrulbeyanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - İÇMELER MAH. SEYİT ONBAŞI CAD. ABDULLAH TAYYIP OLÇOK IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 32 İÇ KAPI NO: 1 TUZLA / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Sabah Yarım Gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Tuzla´dan, Tuzla-Aydınlı Toki Minibüsleri, İETT(130T-133P), Pendik´ten, Pendik-Aydınlı Minibüsü, E-5´ten 500T, 130Ş ile içmeler İstasyon köprüsü durağından inilip 500 mt Aydınlı yönünde yürünebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık:4 Km İl merkezine uzaklık: 55 Km